Grote keuzes, bedrijf verkopen, nieuwe rol, andere richting...

Als ondernemer zie je de hele dag kansen, dat is waar je in uitblinkt. Een drukke agenda, nieuwe dingen die voorbij komen.

Je merkt pas dat er iets is als je moe en geïrriteerd bent. Als de mensen om je heen vragen of het wel goed met je gaat.

Daardoor twijfel je: past dit wel, kan ik niet beter het bedrijf verkopen? Misschien toch een andere rol?


Dat is het moment om hulp te zoeken.
En die heb je hierbij gevonden!

Wil je weer je eigen pad voelen en daarmee uitzetten?
Wil je overlopen van de energie?
Ben je volledig commited om hiermee aan het werk te gaan?

Plan dan nu in de agenda een gratis strategiesessie van 30 min in


Is dit alles wat er is..,

Als ondernemer zie je kansen en je focus is dan dus logischerwijs op de buitenwereld.

Een valkuil kan zijn dat je daardoor minder in de gaten hebt wat er in je binnenwereld gebeurd. Dat je keuzes maakt die te maken hebben met kansen en niet met wat je wil. Dat je niet in de gaten houdt of het wel goed met je gaat en je nog wel op je eigen navigatie stuurt.

Je krijgt geen energie van de dingen die je nu doet en je denkt: 'Maar ja, wat dan wel? Er zijn zoveel dingen die ik kan doen.

Het bedrijf verkopen, een ander bedrijf overnemen. Maar in welke branche dan en wat is dan mijn rol? En hoe gaat dat dan financieel?'

Wat wil IK eigenlijk?'

Stel je voor,

dat je heel duidelijk weet WAT je wil en HOE je het wil. Dat je intïutief weet wat goed voor je is en bij je past.

Waardoor je weer rust in je hoofd krijgt en jij weer aan het stuur zit. En of dat nu je bedrijf verkopen is of een nieuwe rol, of misschien wel iets waar je nu niet aan denkt.

Hoe fijn zou het zijn als je weer energie krijgt van dat wat je doet? Niet later, als je met pensioen bent, maar gewoon nu.

Dat kan!

En als je dingen met energie doet, betaalt zich dat uit.

ALTIJD.
Je bent hier op de goede plek,

om te weten wat je echt wil en hoe je dat gaat vormgeven.

In maximaal 7 sessies. Zodat je niet zomaar wat doet maar weet welke stappen je moet nemen.

Zo krijg je een gefundeerde beslissing die bij jou past en weet je of je je bedrijf verkopen de beste optie is of dat je beter die andere rol kan vervullen en je de komende jaren voldoening, energie en plezier gaat opleveren.

De aanpak is rechtlijnig (doelstelling, plan van aanpak, resultaatgarantie) en duidelijk en in korte tijd weet je weer wat jouw richting is.

Overigens werken we altijd op No Cure No Pay basis, uit principe, dus je hebt sowieso niks te verliezen.

De mannencoach

Een groot deel van haar leven was uitdagend maar dat heeft Marleen niet tegen gehouden. Integendeel, het hielp haar om te leren gelukkig te zijn en real life te ervaren dat dromen zelden bedrog zijn.

Zakelijk heeft ze organisatiewetenschappen gestudeerd en 'the science of happiness' aan Berkeley University. Verder heeft ze in de jeugdzorg en terminale zorg gewerkt en een aantal eigen bedrijven gehad.

Marleen investeert in sterke succesvolle mannen en vrouwen zodat ze geloven in zichzelf en tevreden zijn. Daardoor staan ze met een daadkrachtige, positieve instelling in het leven.

Het NLP college sprak onlangs nog vol lof over haar:

https://hetnlpcollege.nl/beste-coaches-voor-mannen/


Wil je advies over hoe je verder moet, plan een gratis strategiecall in.