Garantie op coaching.

Het enige dat voor ons belangrijk is, is dat je je doelstelling haalt. Daarom werken we met een No Cure No Pay.

Voor ondernemers met allerlei stressproblemen. En dat kan snel, grondig en effectief. We werken met trajecten van maximaal 7 sessies.

Nieuwjaar actie januari drive & talk

De ondernemers die in januari een traject aangaan, krijgen aan het begin van het traject een heel dagdeel drive & talk cadeau.

We rijden naar een unieke locatie waar we de hele middag jouw toekomstbeeld bespreken.

Wie wil je zijn, hoe wil je reageren, welke dromen heb je en hoe ga je die realiseren? Je kunt onze coach Marleen de hemd van het lijf vragen over hoe ze haar droomleven bereikt heeft en welke blokkades ze heeft overwonnen. Ze helpt je ook die van jou te herkennen. We maken een duidelijke strategie na aanleiding van dit gesprek en een plan van aanpak.

Het voordeel van deze drive & talk is dat je nog sneller en effectiever je doel behaald omdat je meteen de diepte in gaat.


Deze drive & talk wordt vanaf februari onderdeel van het traject en daardoor gaat de prijs van het traject met € 775,- omhoog.

Mis het niet en plan gelijk even een gratis strategiesessie van 30 minuten in om te zien wat we voor jou kunnen betekenen.


De mannencoach

Een groot deel van haar leven was uitdagend maar dat heeft Marleen niet tegen gehouden. Integendeel, het hielp haar om te leren gelukkig te zijn en real life te ervaren dat dromen zelden bedrog zijn.

Zakelijk heeft ze organisatiewetenschappen gestudeerd en 'the science of happiness' aan Berkeley University. Verder heeft ze in de jeugdzorg en terminale zorg gewerkt en een aantal eigen bedrijven gehad.

Marleen investeert in sterke succesvolle mannen en vrouwen zodat ze geloven in zichzelf en tevreden zijn. Daardoor staan ze met een daadkrachtige, positieve instelling in het leven.

Het NLP college sprak onlangs nog vol lof over haar:

https://hetnlpcollege.nl/beste-coaches-voor-mannen/