Live life to the max

Simpy Happy

Adem krijgen


Bij ons is de oplossing binnen handbereik. U start een traject van 5 individuele sessies en merkt een aanzienlijke verbetering in zowel uw leven als uw werk. Genieten is weer aan de orde van de dag...

Een sessie duurt ergens tussen een half uur en anderhalf uur. Als het even genoeg is dan pauzeren we even of gaan we de volgende keer verder. Omdat de sessies best intensief zijn zult u wat tijd nodig hebben om datgene wat besproken is te verwerken en in de praktijk te brengen.

Ter voorbereiding voor het eerste gesprek vraag ik u om iedere dag als u in de auto zit even uw aandacht op uw ademhaling te richten. Dit geeft u en mij een goed beeld hoe uw stresslevel is.

De volgende zaken komen aan bod:

  • Eigenwaarde
  • Oordelen die niet helpen en oordelen die helpen
  • Zoeken naar de oorzaak
  • Nieuwe visie maken over wie u wil zijn
  • Timemanagement

Het allerbelangrijkste in dit gesprek is uw motivatie om gelukkig(er) te zijn. Dit is erg belangrijk omdat u zelf aan het werk gaat met wat we bespreken. Vergis u niet, het zal in het begin hard werken zijn om oude ideeën los te laten en met uw nieuwe inzichten aan de slag te gaan. Dit zal confronterend en soms spannend zijn. Ik  geef u na het gesprek een samenvatting van hetgeen we besproken hebben en huiswerkopdrachten om de nieuwe dingen in de praktijk te brengen.

Na het eerste gesprek treedt doorgaans al een zichtbare verbetering op en na 5 gesprekken heeft u alles in huis om u goed te voelen. Meer genieten en over het algeheel meer gelukkig zijn is het doel.

Natuurlijk is het mogelijk een verdiepend traject te volgen in de toekomst als u toch nog behoefte heeft aan wat extra begeleiding of als u nog met andere vraagstukken aan de slag wilt.

Ook zijn er luistersessies. Omdat u veel meemaakt in deze periode kan het erg fijn zijn om gewoon even tegen iemand aan te praten. Mensen in uw omgeving zijn vaak druk of hebben niet de gelegenheid uitgebreid te luisteren. Daar zijn deze sessies voor bedoeld. Luisteren zonder oordeel of onderbreking.