HSP Coach Breda

Wat heb ik jou als coach in Breda te bieden?

Loop je steeds tegen dezelfde dingen aan? Heb je het gevoel dat je jouw gedachten niet op orde krijgt en blijf je malen, zonder resultaat? Heb je het idee dat het leven je soms overweldigd? En denk je dat daar wel wat hulp en begeleiding bij kunt gebruiken? Dan kan ik je als coach in Breda helpen de balans weer te vinden. Ik bied je drie verschillende programma’s, afhankelijk van de hoeveelheid hulp die je denkt nodig te hebben. Je kunt kiezen voor een maand lang coaching of drie maanden lang. Je kunt daarbij kiezen voor losse coachingssessies of een veel intensievere begeleiding. We kunnen in overleg beslissen welke optie het beste bij je past en wat jij nu nodig hebt. Ik vind het als coach in Breda belangrijk dat er een klik is. Daarom zullen we eerst samen koffie of thee drinken om te kijken of mijn aanpak bij je past. Ben je enthousiast geworden, lees dan verder over hoe ik te werk ga.

Hsp coach in Breda voor intensieve begeleiding

Het ligt er een beetje aan hoeveel last je hebt van je hooggevoeligheid welk programma je bij mij kiest. Sommigen hebben voldoende aan het goedkoopste programma. Je krijgt dan vijf sessies en veel opdrachten die je zelf, thuis kunt uitvoeren. Bij dit programma wordt veel zelfsturing en eigen regie verwacht, wat het heel geschikt maakt voor mensen die graag aan de slag willen, maar enkel de kennis missen. Wil je liever meer begeleiding van mij als coach in Breda? Dan kies je voor het intensievere programma. Dit duurt één of drie maanden, afhankelijk van hoe lang je de begeleiding wenst. Maar welk programma je ook kiest, als hsp coach in Breda geef ik jou de inzichten die je nodig hebt om verder te komen en bovenal meer rust in je hoofd te krijgen. Bij de een lukt dat echter sneller dan de ander, vandaar de verschillende opties.

No cure no pay lifecoach in Breda

Omdat ik erg overtuigd ben van mijn programma’s bied ik ze aan volgens het no cure-no pay principe. Dat wil zeggen dat als je er uiteindelijk toch niets aan hebt gehad je ook niets betaalt. Je kunt van mij 100% inzet verwachten, maar vergeet niet dat ik van jou hetzelfde verwacht. De regie over je eigen leven weer in handen nemen vereist namelijk actie, en ik kan je intensief begeleiden, maar je zult ook heel veel zelf moeten doen. Voor mij kiezen als lifecoach in Breda levert je een traject op dat helemaal op jou is afgestemd. Als coach stimuleer ik je waar nodig, maar zal je ook confronteren met dingen die je wellicht niet wilde horen als dat nodig is om te groeien. Een traject op maat dus, dat je sowieso verder gaat brengen. Heb je interesse? Neem dan contact met me op, dan bespreken we geheel vrijblijvend de mogelijkheden.