Lifecoach Breda

Wat heb ik jou als coach in Breda te bieden?

Loop je steeds tegen dezelfde dingen aan? Heb je het gevoel dat je jouw gedachten niet op orde krijgt en blijf je malen, zonder resultaat? Heb je het idee dat het leven je soms overweldigd? En denk je dat daar wel wat hulp en begeleiding bij kunt gebruiken? Dan kan ik je als coach in Breda helpen de balans weer te vinden. Ik bied je drie verschillende programma’s, afhankelijk van de hoeveelheid hulp die je denkt nodig te hebben. Je kunt kiezen voor een maand lang coaching of drie maanden lang. Je kunt daarbij kiezen voor losse coachingssessies of een veel intensievere begeleiding. We kunnen in overleg beslissen welke optie het beste bij je past en wat jij nu nodig hebt. Ik vind het als coach in Breda belangrijk dat er een klik is. Daarom zullen we eerst samen koffie of thee drinken om te kijken of mijn aanpak bij je past. Ben je enthousiast geworden, lees dan verder over hoe ik te werk ga.

Coach in Breda voor meer balans in je leven

Het algemene doel van mijn werk als coach in Breda is jou weer in balans te brengen en je het gevoel te geven dat je de controle weer hebt over je leven. Veel mensen hebben het gevoel dat ze geleefd worden, door alle agendapunten en moetjes in het leven. Of doen bijvoorbeeld precies waarvan zij denken dat het hoort of wat van hen verwacht wordt. Als lifecoach in Breda breng ik jou weer in contact met jezelf, en leer je hoe je rust in je hoofd krijgt. Samen analyseren we waar jouw belemmerende overtuigingen vandaan komen en hoe je die om kunt buigen naar een instelling en gedachten die je dienen. Veel van onze negatieve overtuigingen zijn namelijk helemaal niet nodig, en bovendien niet waar. Zo zijn mensen geneigd om altijd van het ergste uit te gaan, en als je dat durft los te laten en durft te vertrouwen op een mooie afloop dan is het leven echt prachtig.

Voor wie is mijn coaching bedoeld?

Ik ben als lifecoach in Breda in te schakelen voor iedereen die coaching wenst in zijn leven, maar ik merk dat bij bepaalde mensen coaching extra waardevol is. Ik heb het dan over de mensen die het gevoel hebben niet in de maatschappij te passen, die moeite hebben met groepsprocessen en niet altijd begrijpen hoe ze mee kunnen doen. Je voelt je los staan van de wereld, en hebt het gevoel dat er iets mis met je is. Het eerste wat ik als jouw hsp coach in Breda doe is je vertellen dat er absoluut niets mis met je is, je bent zelfs volkomen normaal. Je mag echter wel leren omgaan met je hooggevoeligheid, en daar kan ik je zeker bij helpen.

Leer jezelf opnieuw kennen

Tijdens de coachingssessies ga je jezelf en je hooggevoeligheid als het ware opnieuw leren kennen. Ik zal je confronteren met jouw verkeerde denkwijzen en je stimuleren deze te veranderen. Wat jij over jezelf gelooft is namelijk van grote invloed op hoe gelukkig je bent, hoe goed je het leven aankunt en zelfs je succes. Ben jij klaar voor een grote verandering in positieve zin? Wil je je hooggevoeligheid als kracht gaan ervaren? Neem dan contact met me op, dan plannen we snel een vrijblijvend eerste gesprek in.