Marleen Helsloot

Mijn leven was een soort achtbaan van onwaarschijnlijke gebeurtenissen,
ik kreeg o.a. te maken met:

- Pesten
- Seksueel misbruik
- Depressiviteit
- Paniekaanvallen
- Burn-out
- Fysieke klachten
- Ongezonde en gebroken relaties
- Rouwprocessen


Ik was een erg gevoelig kind en bereikte op mijn 19de een dieptepunt. Ik voelde me onzichtbaar en had het idee niks toe te voegen aan de wereld. Eerlijk gezegd vond ik dat de wereld ook niet veel toevoegde aan mij.
Vanaf dat moment is het mijn missie geworden om gelukkig te zijn.

Het is letterlijk mijn levenswerk.
Zo bestudeer ik al 20 jaar verschillende therapieën en succesvolle methoden zowel uit de wetenschappelijke hoek als de meer alternatieve. Juist de combinatie van deze verschillende kanten maakt dat ik succesvol ben in wat ik doe.

Mijn kracht is de vinger op de zere plek leggen zonder wollig gedoe. Ingewikkelde dingen duidelijk uitleggen zodat je weet wat je moet doen.

Ik doe niet aan taboes, alles is bespreekbaar en je kunt er vanuit gaan dat ik je spiegel om weer stappen te kunnen maken. Dat doe ik op een professionele manier met humor en respect maar wel duidelijk en eerlijk.

Mocht je graag grote stappen willen maken, veel uit het leven willen halen en daar iemand bij kunnen gebruiken die veel ervaring heeft en je echt een duidelijke koers geeft?

Stuur me dan even een berichtje dan maken we vrijblijvend een afspraak. Of schroom niet om je probleem via de mail even aan me voor te leggen en dan kijk ik of ik je online al een stap verder kan helpen.