Info@happyview.eu

BE DIFFERENT

Marleen Helsloot

Dankzij dat mijn leven een soort achtbaan van heftige ervaringen is geweest ben ik erin geslaagd erg gelukkig te zijn. De ervaringen zijn mijn kracht geworden en mijn gevoeligheid helpt me anderen te helpen.

Ik was altijd een Misfit, ik snapte niks van groepsprocessen en werd veel gepest.

Gelukkig bereikte ik mijn dieptepunt al vroeg in mijn leven, ik was 19. Ik had een relatie achter de rug met seksueel misbruik en voelde me in mijn gezin niet op mijn plek.
Verder werkte mijn lijf niet zoals het moest, later bleek dat ik Fibromyalgie heb, een soort spierreuma. Het leven bracht me veel gedoe en het liefste wilde ik er niet meer zijn.

Vanaf daar kon het alleen maar beter worden. De achtbaan hield niet op, maar mijn zoektocht naar geluk zorgde voor een doel.

Dat doel heb ik gehaald, mijn leven is nu rustig, fijn en met veel geluk. Doordat ik inmiddels veel veerkracht heb, lukt het me om ook gemakkelijker door moeilijke situaties heen te komen.

Hoewel ik er een lange tijd over gedaan heb om dit te bereiken, heb ik ook geleerd dat dat niet hoeft. Het komt niet aanwaaien dus je eigen inzet is belangrijk. Dan lukt het om op korte termijn veel te bereiken.

Gelukkig zijn is eerst hard werken en dan veel genieten.
In mijn sessies combineer ik inzicht geven in je eigen belemmeringen met praktische tips en opdrachten.

Graag zou ik mijn kennis met je delen zodat jij weer anderen kunt inspireren.

Ik denk dat de wereld toe is aan veel gelukkige mensen en niet alleen een happy few.