Live life to the max

Simply happy

Wie ben ik?

Ondanks de nodige drempels in mijn leven ben ik erin geslaagd erg gelukkig te zijn.

Lange tijd werd ik geïnspireerd door het concept gelukkig zijn. Ik vond gelukkig zijn namelijk erg ingewikkeld. Ik werd meegesleept door de verwachtingen van anderen en tegengehouden door mijn eigen oordelen en verwachtingen.

Ik verdiepte mij in het concept 'gelukkig zijn', de wetenschappelijke benadering, de spirituele en holistische benadering.

Inmiddels ben ik erachter, nu ik gelukkig ben, dat professionals vaak te ingewikkeld praten over geluk. Als je het concreter maakt is het ineens haalbaar.

Daarom combineer ik graag praktische tips met inzicht geven in iemand zijn eigen belemmeringen. Dit om een langdurige balans te creëeren en daarmee de mogelijkheid om gelukkig te zijn.

Aan de ene kant ben ik een echt gevoelsmens met een groot inlevingsvermogen en aan de andere kant heb ik een nuchtere kijk op zaken. Hoewel ik rekening hou met de ander ben ik altijd eerlijk over hoe ik het zie.

Mijn ervaring met veel verschillende mensen, de laatste jaren vooral ondernemers, zorgt ervoor dat ik een breed perspectief heb. Mijn capaciteit om gevoelige zaken te benoemen combineer ik met het aanreiken van concrete oplossingen.

Graag zou ik mijn kennis met u delen zodat u weer de mensen die voor u werken kunt inspireren. Ik denk dat de wereld toe is aan veel gelukkige mensen en niet alleen een happy few.

Marleen Helsloot

Referenties :

"Een effectieve, zeer professionele coach, die zelfs onder complexe en wisselende omstandigheden
steeds aanvoelt wat nodig is om de gestelde doelen te bereiken.
Mijn eigenwijze en kritische natuur ten spijt, heeft ze mijn leven concreet op een heel positieve manier verrijkt."
Marinus Hoorntje Ondernemer, Jurist


"Een echt vakkundige vrouw , die je raakt !!!"

Ondernemer anoniem, 55+ regio Breda